Nieuwe Bitcoin Hypotheek aanbieder: Moon Mortgage

Moon Mortgage is de nieuwste aanbieder van hypotheken op basis van Bitcoin. Moon Mortgage biedt diensten aan voor mensen die hun huis willen kopen of hun huidige hypotheek willen herfinancieren met Bitcoin als onderpand.

Met Moon Mortgage kun je profiteren van de voordelen van het gebruik van Bitcoin als onderpand voor je hypotheek.

Bitcoin een efficiënt betaalmiddel dat snelle en goedkope transacties mogelijk maakt. Dit betekent dat u minder kosten betaalt voor uw hypotheek dan wanneer u gebruikmaakt van traditionele valuta.

Daarnaast is Bitcoin een wereldwijd aanvaarde vorm van betaling, wat betekent dat je je hypotheek kunt afsluiten zonder beperkt te worden door nationale grenzen of wisselkoersen. Dit kan vooral handig zijn als je een huis koopt in een ander land of als je je huidige hypotheek wilt herfinancieren met behulp van een andere valuta.

Bovendien biedt Moon Mortgage een hoge mate van privacy en veiligheid. Jouw financiële gegevens blijven privé. Daarnaast maken de beveiligingsmaatregelen van Moon Mortgage het bijna onmogelijk voor cybercriminelen om uw transacties te stelen of te manipuleren.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de wachtlijst van Moon Mortgage. Let op, vooralsnog is de dienst alleen in enkele Amerikaanse staten beschikbaar!

Vorige
Vorige

Hoe Ledn risico’s managet

Volgende
Volgende

Huis kopen met Bitcoin als onderpand